Türkiye’de hazır giyim sektörünün oluşmasında ve gelişmesinde öncü rol üstlenen aktörler arasında yer alan Kiğılı markasının 2019 yılında çekilen reklam filmi ve fotoğraf çekimleri 88 Medya tarafından gerçekleştirilmiştir. 88 Medya olarak kendi sektöründe; ülkemizin lokomotif markalarından olan Abdullah Kığılı markasının reklam ve iletişim ajansı olmaktan çok mutluyuz !

88 Medya olarak Abdullah Kiğılı markasının tanıtım flmi ve fotoğraf çekimlerini gerçekleştirdiğimiz “prodüksiyon” hizmetimiz kapsamında sunmuş olduğumuz Tanıtım Filmi, Reklam Filmi, Video ve Fotoğraf, Video Animasyon, Sosyal Medya Viral, Fotoğraf ve Video Çekimleri, 3D Max hizmetlerinin yanı sıra; markalara medya iletişimi, kurum içi iletişim, etkinlik ve proje yönetimi, marka iletişimi, sosyal sorumluluk projeleri geliştirilmesi gibi farklı alanlarda da çözümler sunuyoruz.

88 Medya olarak marka kurulumu ve markanın sürekliliği açısından tüm iletişim araçlarının entegre çalışmasını öngörüyor; bünyemizde barındırdığımız reklam ajansı, dijital medya ve pr hizmetleri ile kreatif tasarımlar, dijital stratejiler, ürünler ve hizmetler sunuyoruz.