Erzurum başta olmak üzere tüm Doğu Anadolu bölgesinde büyük projelere imza atan; temelleri 1977 yılında, Hamza Alkazan tarafından atılan Alkazan İnşaat’ın; reklam ve iletişim ajansı 88 Medya! 88 Medya olarak Alkazan İnşaat’ın reklam ve iletişim ajansı olmaktan çok mutluyuz!

Alkazan İnşaat ve 88 Medya

Mühendislik ve yönetim bilimlerindeki son teknolojiyi kullanan ve oluşturduğu kalite anlayışını hiç bozmayan bir vizyon ile yola çıkan Alkazan İnşaat Şirketi yöneticileri, 43 yıldır çıktığı bu yolda amaçları doğrultusunda emin adımlarla yürümekte ve 88 Medya’yı reklam ve iletişim ajansı olarak tercih etmektedir.

88 Medya olarak; logo tasarımı, kurumsal kimlik tasarımı, marka konumlandırması, personel kıyafet tasarımları, şirket içi kurumsal tasarımları, promosyon ürün tasarımları, dijital ve basılı ilan tasarımları, web sitesi tasarım ve yazılım hizmeti, sosyal medya tasarım ve yönetimi ve pr hizmetlerini gerçekleştirmekteyiz.

Prodüksiyon hizmetleri kapsamında; tamamlanan ve devam eden tüm projelerin fotoğraf çekimleri 88 Medya tarafından gerçekleştirilmiştir. 88 Medya olarak Alkazan İnşaat’a ait prestij kataloğunun tasarımını da tamamlamış bulunmaktayız.

88 Medya’nın alt kuruluşu olan; Türkiye’nin Stil ve Yaşam Dergisi olarak Turkcell Dergilik, Vodafone Dmags ve Issuue gibi önemli dijital e-dergilik platformlarında yer alan; ilk 5 sayısı ile 500.000 etkileşim gösteren Plus Dergisi’nde yer alan Alkazan İnşaat’ın ilan tasarımları da 88 Medya tarafından yapılmıştır.