Türkiye e-ticaret sektöründe daha fazla büyüme beklendiğini kaydeden yetkililerin söylemlerine kulak veren 88 Medya küçük işletme ve girişimcilere yardımcı olmak amacıyla bir e-ticaret sitesinin nasıl kurulacağı hakkında bilgi verdi.

Güvenli e-ticaret Sitesi Yazılımı Seçin
Şirket kurmak yolundaki işlemleriniz tamamlanmadan internet üzerinden satış işlemine başlayamazsınız fakat sitenizi satışa hazır hale getirebilirsiniz. Bu aşamada e-ticaret siteniz için kullanacağınız altyapıya karar verip, panel kullanımı, ürün ekleme ve aktarımı gibi tüm işlemlerinizi hazır edebilirsiniz. E-ticarette güvenli bir altyapı sitenizin sağlam ve kesintisiz bir şekilde ayakta durmasını sağlar. E-ticaret altyapı hizmetleri, özellikle e-ticarete yeni atılacak kişiler ve iş yerini internete taşıyacak kurumlar için oldukça ideal çözümler sunar. 88 Medya’nın daha önce birlikte çalıştığı 200 mutlu müşteriden biride siz olabilirsiniz. 88 Medya’nın sizlere sunacağı E-Ticaret hizmetlerini öğrenmek için iletişime geçebilirsiniz.

İşinize ve Şirketinize Uygun Bir Alan Adı Seçin
E-ticaret sitesi açmak için şirket kurup, alt yapınıza karar verdikten sonra bir alan adı, sunucu ve SSL sertifikasına ihtiyacınız olacaktır. Alan adı (domain) kuracağınız firmanın internet üzerindeki adıdır. Sunucu (hosting) ise sitenizi kurmak ve internet sitenizin tüm verilerini barındırdığınız alandır.

SSL sertifikası ise bir web sitesinin kimliğini doğrulayan dijital bir sertifikadır. E-ticaret sitenizin SSL sertifikasına sahip olması web sitenizin kimliğini ve varlığını kabul eden, site ziyaretçilerine güven veren bir sertifikadır. Tüm hizmetleri ayrı ayrı almaya karar verdiyseniz bunun için çeşitli hosting firmalarının internet sitelerini ziyaret etmeniz ve hepsi için ayrı ücret ödemeniz gerekir. Dilersiniz bünyesinde barındırdığı kreatif ve dijital reklam hizmetleri sunan 88 Medya Reklam Ve İletişim Ajansı sizlerin E Ticaret taleplerinizi çözmede yardımcı olabilir.

E-satış için Sektörünüzü Belirleyin
Mevcut iş yerinizi taşımıyor, sıfırdan yeni bir iş kuruyorsanız sektörünüze karar vermeli ve adımlarınızı bu yönde atmalısınız. Mevcut iş yerinizi internete taşımayı planlıyorsanız izleyeceğiniz adımlar daha farklı olacaktır.

E-Ticaret Pazarında Hızlıca Yerinizi Alın
Nasıl ticaret yapabilirim arayışı olanlar için en doğru tercihlerden biri olan e-ticaret nasıl yapılır sorusunu cevaplandırdığımız yazılarımızdan e-ticaret bilgileri öğrenebilir, hızlı büyüyen e-ticaret pazarında hızlıca yerinizi alabilirsiniz.

88 Medya’nın sizlere sunacağı e-ticaret sitesi ve dijital çözümlerin içerisinde ihtiyacınıza yönelik çözümler bulabilirsiniz. İşinizi güvenli bir altyapı üstüne kurarak, teknik konulara çok fazla girmeden, işinizi büyütmek ve satış yapmak için çalışmalar yapmaya başlayabilirsiniz. Dilerseniz 88 Medya ile dijital çözümleriniz ile iş birliği yaparak 88 Medya’nın mutlu müşterilerinden biride siz olabilirsiniz.