Yaklaşık 8.500’den fazla çalışanı ve 275’i Türkiye’de 159’u yurt dışında olmak üzere toplam 434 mağaza ile 28 ülkede bulunan Koton; dijital ve basılı mecralarda ki tasarım gücünü; 88 Medya’nın kreatif ekibinden almaktadır. 88 Medya olarak Koton markasının reklam ve iletişim ajansı olmaktan çok mutluyuz!

Koton ve 88 Medya

Türkiye’nin Öncü Moda ve Giyim Markası Koton’un; Türkiye’nin Stil ve Yaşam Dergisi olarak Turkcell Dergilik, Vodafone Dmags ve Issuue gibi önemli dijital e-dergilik platformlarında yer alan; ilk 5 sayısı ile 500.000 etkileşim gösteren Plus Dergisi’nde ki kreatif reklam tasarımları 88 Medya tarafından gerçekleştirilmiştir. Koton markası; 88 Medya’nın tasarımları ile Plus Dergisi’nin her sayısında yer almaktadır.

Türkiye’nin Stil ve Yaşam Dergisi olarak ön plana çıkan; her sayıda medyanın gündeminde uzun soluklu yerini alan özel röportajları, trend konuları, moda, güzellik sırları, gurme sohbetleri, stil önerileri, etkinlik, kültür&sanat haberleri ile birçok özgün haberleri bünyesinde barındıran Plus Dergisi; 88 Medya’nın alt markasıdır. Birçok blogger ve influencer ile projeler yürüten ve dijital mecralarda önemli bir güce sahip olan Plus Dergisi; 88 Medya’nın alt kuruluşudur. 88 Medya olarak; markanın kurulumu ve sürekliliği açısından tüm iletişim araçlarını entegre kullanılmasını öngörüyoruz.