Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye ilk defa seyahat edenler için, erişim kolaylığı sağlayan, Havaalanı transferleri sunan, farklı konsept ve konforda tüm ihtiyaçlarınıza yönelik tasarlanan odaları ile Bakü’nün en prestijli oteli Mogan Hotel’in reklam ve iletişim ajansı Türkiye’den. 88 Medya olarak Mogan Hotel’in reklam ve iletişim ajansı olmaktan çok mutluyuz!

Mogan Hotel ve 88 Medya

88 Medya olarak reklam ajans hizmetleri, dijital medya ve pr hizmeti verdiğimiz firmalarımızdan biri olan; Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de 5 yıldızlı hizmet veren Mogan Hotels’in logo tasarımı dahil olmak üzere tüm kurumsal kimlik elemanları, otel içi kurumsal detayların tasarımları, dijital ve basılı ilan tasarımları, billboard ve flyer tasarımları, Room, A la carte, içki ve günlük konsept menü tasarımları, promosyon ürün tasarımları, sosyal medya tasarım ve yönetim hizmeti, ve pr hizmetleri 88 Medya tarafından sağlanmaktadır. Ayrıca prodüksiyon hizmetimiz dahilinde; Otel’e ait iç ve dış mekân fotoğraf çekimleri ve de Otel tanıtım film çekimi yine 88 Medya’nın kreatif ekibi tarafından gerçekleştirilmiştir. Mogan Hotel’de kullanılacak tüm menülerde yer alan yemek ve içeceklerin de fotoğraf çekimleri benzersiz konseptler ile 88 Medya tarafından gerçekleştirilmiştir.

Şubat ayında İstanbul’da gerçekleştirilen Uluslararası Turizm Fuarı’na Azerbaycan’dan fuara katılan tek Otel olma özelliğini de gösteren Mogan Hotel’in; fuara özel katalog tasarımları, promosyon ürün tasarımları, flyer tasarımları ve diğer tüm kurumsal tasarımlar 88 Medya tarafından gerçekleştirilmiştir.

Ulusal ve uluslararası Reklam Ajansı, Dijital Medya ve Pr Hizmeti sunan 88 Medya, Türkiye başta olmak üzere dünyada birçok firmanın da reklam ajans hizmetleri, dijital medya ve pr hizmeti için tercih edilmeye devam etmektedir.